Saavutettavuus

Saavutettavuuspalaute

Tiedusteluvalvonta.fi-sivustoa koskevaa saavutettavuuspalautetta voi antaa sähköpostitse osoitteella saavutettavuus.tiedusteluvalvonta(a)om.fi.

Saavutettavuusseloste

Tiedusteluvalvontavaltuutetun toimisto pyrkii takaamaan verkkosivuston tiedusteluvalvonta.fi saavutettavuuden digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annetun lain (306/2019) mukaisesti.

Vaatimustenmukaisuustilanne

Tiedusteluvalvonta.fi-sivusto täyttää kriittiset A- ja AA-vaatimukset. Sisällöt, joiden osalta vaatimukset eivät vielä täyty, luetellaan alla.

Ei-saavutettava sisältö

Jäljempänä mainitut sisällöt eivät vielä täytä saavutettavuusvaatimuksia eivätkä täten digitaalisten palvelujen tarjoamisesta annettua lakia (306/2019). Saavutettavuuspuutteet korjataan syyskuun 2020 loppuun mennessä.

Toiminnot, jotka eivät ole vielä vaatimusten mukaisia:

  • Hakutulos-sivulla on elementtejä, joiden ID-attribuutin arvot eivät ole uniikkeja.

Tämän saavutettavuusselosteen laatiminen

Tämä seloste on laadittu 19.9.2019. Selostetta on päivitetty 28.8.2020.

Saavutettavuusselosteessa annetut lausumat siitä, että verkkosivusto täyttää direktiivissä (EU) 2016/2102 esitetyt vaatimukset, ovat paikkansapitäviä ja perustuvat saavutettavuusanalyysiin. Analyysin on toteuttanut Into-Digital Oy.

Verkkosivustolle tehdään uusi auditointi lokakuussa 2020 saavutettavuuden varmistamiseksi.

Palaute ja yhteystiedot

Tiedusteluvalvonta.fi-sivustoa koskevaa saavutettavuuspalautetta voi antaa sähköpostitse osoitteella saavutettavuus.tiedusteluvalvonta(a)om.fi.

Sivuston saavutettavuudesta ja saavutettavuuspalautteen kautta lähetettyjen pyyntöjen käsittelystä vastaa tiedusteluvalvontavaltuutetun toimiston viestintätiimi.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan, voit antaa palautteen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten valituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Yhteystiedot:
Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(a)avi.fi
Puhelin 0295 016 000 (vaihde)